“ГОРЧИВО” ОТ СЛАВИЯ ЗА КОМОДОР

НАСТАВНИКЪТ НА БЕЛИТЕ АНГЕЛ БЕНИНСКИ БЕ ДО ВРАТАРЯ НА ВАРНЕНЦИ В НАЙ-ВАЖНИЯ ДЕН В ЖИВОТА МУ






Колкото и добре да живее, човек все пак се жени... Направи го и вратарят на варненския Комодор Иван Дараданов, за който датата 19 юни 2020 година ще остане със сигурност сред най-специалните, важни и запомнящи се. Дългогодишният национален състезател, следващ с достойнство стъпките на своя баща Константин Дараданов хвана най-важната „топка“ в живота си. Направи го с вещина, майсторство и хладнокръвие, укротявайки в обятията си прелестната Кристина. Срещна я, хвана я за ръка, поеха по пътя заедно... Завинаги!
Двамата си казаха заветното „Да“ на изключително стилно тържество в морската ни столица, като кумуве на сватбата бяха наставникът на клуб по водна топка Славия Ангел Бенински и неговата прекрасна половинка Роза.
Не знаем какво точно са пожелали семейство Бенински на младоженците, но със сигурност са опитали да предадат топлината, вярата, искреността и светлината, която носят в себе си.
Най-красивите приказки започват с „Имало едно време...“, но ние пожелаваме към младото семейство Дараданови тяхната приказка да не свършва никога, а разказвачът просто да казва: „и заживели щастливо...“.
Вчерашният ден се обединяваше в една единствена дума за Кристина и Иван Дараданови, а именно любов. Пожелаваме им да съумеят да я отгледат... Нека тази любов да расте и да чувстват завинаги магията й в сърцата си.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Легенда на ЦСКА започна в Славия